Forvarm ovnen til 200 grader.
Hak krydderurterne fint. Du kan evt. rive lidt citronskal og blande med krydderurterne, hvis du er meget glad for citron. Halver citronen og skær de halve i kvarte.
Nu skal du løsne skindet på kyllingen. Bare rolig, det er ikke så svært ;-) Man begynder simpelthen bare stille og roligt fra åbningen at løfte lidt i skindet. Det burde give sig uden de store problemer. Det vil dog sidde fast lige midt på dyret. Der skal du nok have fat i en lille kniv og skære lidt. Du skal ikke være bange for at få hænderne godt ind under skindet. Jeg kan sagtens få hele min hånd ind, men jeg har også små hænder ;-)
Når du har løsnet skindet tilstrækkeligt, så kommer du de finthakkede krydderurter ind i "lommen" - Brug fingrene, det er lettest, selvom det sviner lidt :-) Krydr med salt og peber.
Så er dyret klar til at komme i ovnen
Steg kyllingen i 45-60 minutter i et ovnfast fad med en lille smule vand.
Hvis du vil have en hurtig skysovs til, så hæld væde fra dyret (men ikke noget med at knuge citronstykkerne, medmindre du VIKRELIG elsker citron) og giv det et hurtigt opkog med lidt fløde og persille og smag til med salt og peber