Skær mørbradden i 1,5-2 cm tykke skiver og mariner dem i hvidvinen med laurbærblade og hakket timian i 1 times tid.
Skær gulerødder (og evt. persillerod) i tern, hak hvidløg fint og rødløg og markchampignoner groft.
Varm en gryde godt og steg baconen sprød og sæt til side.
Tag mørbradskiverne op af hvidvinen og dup dem tørre - smid IKKE hvidvinen ud! Den skal du bruge lige om lidt. Brug baconfedtet og lidt smør til at brune mørbradskiverne og tag dem op ad gryden igen.
Sauter gulerødder, persillerod, hvidløg, rødløg og markchampignoner i gryden i et par minutter. Kom baconen tilbage i gryden. Tilsæt hvidvin (med laurbærblade og timian), bouillon, tomatkoncentrat, sennep og rør godt rundt.
Kom mørbradskiverne tilbage i gryden og lad det hele simre i ca. 20 minutter ved svag varme under låg.
Smag retten til med hakket persille, salt og peber og server med fx kogte kartofler.