Hak hvidløg og chilier fint og sæt til side i en skål. Skær rødløg midt over og i skiver og sæt til side i en separat skål.
Skær broccoli i små buketter, gulerødder i tynde skiver eller fine stave og forårsløg i mundrette stykker.
Skær kyllingen i mundrette stykker.
Bland alle ingredienserne til saucen sammen i en lille skål.
Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken. Gør det i usaltet vand, da nudlerne vil tage smag fra saucen og vi vil ikke have det for salt. Dræn og sæt til side.
Varm olie i en wok eller på stor pande. Steg hvidløg og chili i ca. 20 sek. i olien. Tilsæt rødløg og sauter 1 minuts tid. Tilsæt kylling, broccoli, gulerødder og fiskesauce og sauter videre i 2-3 minutter til kyllingen er gennemstegt og grøntsagerne er så bløde som du gerne vil have det.
Tilsæt saucen, nudlerne og forårsløg og sauter i 1 minut.
Smag til med chilisauce, hvis du bruger det.
Tag retten af varmen og vendt basilikummen i. Smag
Server med evt. ekstra frisk chili og en skive lime.