Skræl og skær kartoflerne i ensartede mundrette stykker. Kog i letsaltet vand til møre.
Skær blomkålen i små buketter. Når kartoflerne er ved at færdige, så tilsæt blomkålene og lad dem lige koge med i de sidste par minutter. Når du hælder vandet fra kartofler og blomkål, så kom lidt af det i en skål og sæt til side. Grøntsagsvandet er fyldt med glutamin (umami), der er smagsforstærkende.
Hak løg, hvidløg, chili og skær pølserne i gode tykke skiver.
Steg baconen i en gryde i et par minutter.
Tilsæt løg, hvidløg og chili og sauter til løgene begynder at blive blanke.
Så er det pølsernes tur til at komme i. Steg til de får lidt farve.
Tilsæt paprika og tomatpure og det lige stege med i et minuts penge.
Kom fløde, mælk, grøntsagsvand, kartofler og blomkål i og lad retten simre i et par minutter.
Smag til med salt, peber og paprika.
Drys med persille eller purløg og server starks