Go Back

Lasagnesuppe

Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød (gerne fedtfattigt)
  • 2 løg
  • 3 hvidløg
  • 4 stænger bladselleri
  • 2 store gulerødder
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatkoncentrat
  • 4-5 dl okse- eller grøntsagsbouillon
  • Godt med friske krydderurter (basilikum, timian, persille, mv.)
  • 1 nip sukker
  • 4-5 lasagneplader
  • olivenolie
  • salt og peber

Toppings

  • revet mozzarella
  • ricotta
  • frisk timian
  • revet parmesanost

Sådan gør du

  • Hak løg, hvidløg, selleri og gulerødder.
  • Brun kødet i en stor gryde. Tag det op og tilsæt grøntsager og sauter dem. Kom kødet tilbage i gryde og tilsæt tomater, tomatkoncentrat og bouillon. Lad suppen stå og hygge sig med låg i en halv times penge. Smag til med salt, peber, sukker og krydderurter.
  • Kog lasagnepladerne i rigeligt med saltet vand i 10 minutter. Koger du pastaen i suppen, så bræk pladerne i stykker først.
  • Bland ricotta, frisk timian og parmesan. Server suppen rygende varm med mozzarella og ricottamix på toppen.
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Keyword: Hygge, Lasagne, Suppe