BØF

8

Som de fleste af jer efterhånden har luret, så har jeg lidt af en passion for et godt stykke død muuh – Så da jeg hørte at der var en ny BØF i byen, måtte jeg jo forbi 😉

Lad os starte med at snakke lidt om indretningen og stemningen. Stedet er stilrent og enkelt, men kysset med de små detaljer, jeg personligt finder så charmerende. Jeg synes bl.a. at det er en enormt sød gimmick at de har deres vinkort sat på som label på magnum flasker.

Et hurtigt billede af indretningen
Et hurtigt billede af indretningen

Vinkortet på en vin
Vinkortet på en vin

Udover vin, så har de nogle Coisbo øl på flaske og “Dagens fadøl”. Jeg valgte at smage på dagens fadøl, som var en lille tjekke, der hedder 10 Pernstejn. Vores tjener, Sten, var nødt til at skrive det ned til mig, for han turde altså ikke prøve at udtale det – Jeg bebrejder ham på ingen måde 😉 Det var en dejlig øl. Alt det du gerne vil have fra en tjekkisk øl. Frisk, læskende og stadig med noget mere smag end en standard pilsner. Jeg synes måske godt at til prisen (45 DKK), så kunne glasset have været lidt større, men det er den eneste semi-negative kommentar jeg har om hele stedet! Øllen kunne godt have været en tand større ….

10 Pernstejn, tjekkisk øl
10 Pernstejn, tjekkisk øl

Nå, men nu til maden. Min ven og jeg valgte at starte med med en lille pøsleplatte. Der var 3 slags svinepølse med rødløgskompot, tomat-vanilje kompot og brød. Vi var enige om at den pølse de kaldte landsvinen klart var den bedste. Røget og krydret, men uden at det tog overhånd. Rødløgskompotten var fin. Min kammerat var ikke så meget for tomat-vanilje kompotten til kød. Jeg synes personligt at den gav noget, men den ville nok have givet mere, hvis den var blevet parret med nogle mere krydrede pølser. Alt i alt var vi fint tilfredse med vores lille deleforret til 75 DKK.

Pølsebræt
Pølsebræt

Og nu til bøffen – Både min kammerat og jeg valgte at smage på mørbradden. En lille detalje jeg godt kan lide ved stedet er at man ikke skal vælge mellem bearnaise og bordelaise (rødvinssauce), man får per automatik begge!
Hvad skal jeg sige om kødet – det var mørt, pink, lækkert, perfekt! Fritterne var sprøde og lækre og saucerne var gode. Bordelaisen smagte smukt, men var en tand for flydende. Jeg så meget gerne at de satte en portvinsglace på menukortet – Så ville jeg være en lykkelig pige! Vi var under alle omstændigheder glade og mætte efter vores bøffer (250 DKK for 250 gram bøf + tilbehør).

Oksemørbrad med bearnaise, bordelaise, smørstegte løg og fritter
Oksemørbrad med bearnaise, bordelaise, smørstegte løg og fritter

Kommer jeg der igen? MEGET gerne! Valuta for pengene! Og drenge – De kører Bøf og Bold; Alle de store Champions League og El Clasico kampe bliver vist i kælderen, mens I nyder en god bøf og øl/vin 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk