Menu

Zucchinipakker med bresaola, rucola og ricotta

  • ECE9F7BF-A6EB-464A-84DA-173191B54411
  • 02CA7AFA-CE08-482E-BAA2-0B59504B703D
  • 23CBB5E7-E139-4FB9-8EEF-4ABB73F03D72
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Zucchini er en de grøntsager jeg ikke får brugt nok og det er synd, for den er ikke alene sund, den er også ret billig. Jeg faldt over en video, hvor de havde brugt zucchini som ravioli dej og ideen talte til mig. Jeg synes at det var lidt i overkanten at kalde disse for raviolier, da de er pænt store. Pakker virkede mere rigtigt. Mens jeg tænkte over fyld, åbnede jeg mit køleskab og der sad en pakke bresaola, jeg havde købt på tilbud. Jeg havde lidt god feta, der skulle bruges og jeg havde forleden dag en debat med en kammerat om rucola. Jeg elsker det, han er knap så pjattet med det. Og pludselig begyndte noget fyld at tage form i mit hoved 😀
Mit eksperiment blev meget vellykket og jeg vil klart lave flere af disse i fremtiden. Denne opskrift svarer til et let måltid for 2 voksne.

Ingredienser

1 zucchini
125 g ricotta
Lidt revet parmesan (kan udlades)
1/4 revet citronskal
2 spsk smulret feta
2-3 gode håndfulde finthakket rucola
Lidt finthakket basilikum
6-8 skiver bresaola
Revet mozzarella
½ portion tomatsauce
Salt og peber

Fremgangsmåde

Forvarm ovn til 220 grader.
Hak rucola og basilikum og riv citronskallen. Bland parmesan, feta og feta godt. Tilsæt rucola, basilikum og citronskal og smag til med salt og peber.
Fordel tomatsauce i et ovnfast fad.
Skær top og bund af zucchini og riv den i lange strimler på et mandolinjern. Læg to eller fire strimler (alt afhængig af hvor store pakker du vil have) over kors, læg en skive bresaola i midten, top med en god klat osteblanding og fold pakken sammen. Gentag indtil du løber tør for ost/zucchini. Fordel pakkerne på tomatsaucen og drys med revet mozzarella. Bag med stanniol over i 10 min og 10 min uden. Anret og nyd 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *