Menu

Spicy kyllingsalat

  • image
  • Details
  • Leave a Comment

Jeg var lidt skeptisk, da jeg først faldt over denne opskrift, men jeg er endt med at blive ret glad for den og så er den jo super sund 🙂
image

Ingredienser:

300 g kyllingeinderfiletter
Salt og peber
1 tsk olie
½ tsk karry – eller efter smag
1 lille dåse ananas
½ agurk
2 avocado
Frisk koriander
½ rød chili
½ citron
½ spsk olie
2 naanbrød

Fremgangsmåde:

Dup inderfiletterne tørre med køkkenrulle. Del dem i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
Varm olien på en pande ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. ½-1 minut. Kom kødet på panden og brun det på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til kødet er lige netop gennemstegt. Tag kødet af panden og lad det afkøle.
Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i ca. 3 mm tykke skiver.
Flæk og udsten avocadoen. Skrab kødet ud og skær det i tern. Hæld væden fra ananassen og skær i tern. Bland ananas, agurk og avocado med groftskåret koriander. Gem nogle hele korianderblade til pynt. Fjern kerner fra chilien og hak chilien fint. Pisk dressingen sammen af citronsaft, olie og chili. Smag til med salt og peber.
Bland salaten med dressing. Vend kyllingekødet i og pynt med korianderblade.
Lun brødet på brødristeren.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *