Menu

Sandwich med bresaola, hyldeblomstmarineret agurk og persillepesto

  • Så simpelt er det
  • Ingredienser til persillepesto
  • Persillepesto
  • Ingredienser
  • Hyldeblomstmarinerede agurker
  • IMG_2076
  • IMG_2080
  • IMG_2079
  • Details
  • 1 Comment

Jeg vågnede i morges med en overvældende lyst til en sandwich fra SMAG med pastrami, rucola, krydderurtecreme, hyldeblomstmarineret agurk, mandel- og persille-pesto og sirupvalnødder.
Det lokale supermarked havde ikke lige pastrami, så min sandwich bliver med bresaola i stedet for. Jeg har en opskrift på nogle lækre fuldkornsboller, som jeg tror vil være helt perfekte til denne sandwich, men det skulle gå lidt hurtigt i dag, så jeg brugte bare et helt generisk flute fra bageren.

Ingredienser

Brød
Pastrami/bresaola/hvad end du nu lige har af kød, du tror kunne smage godt.
Rucola
Valnødder
Flødeost – fx Garlan hvidløgsflødeost (den billige i Netto)
Persillepesto
Hyldeblomstmarineret agurk

Fremgangsmåde

Flæk brødet og smør bunden med flødeost. Tilsæt rucola, bresaola og agurkeskiver. Hak et par valnødder og fordel dem på agurkskiverne – Ja, det smager godt. Prøv det! Smør topskiven af brødet med en godt lad persillepesto. Saml og nyd 😀

  1. […] helt anden og meget mildere smag end en klassisk pesto. Pestoen er dejlig i sandwiches, fx i denne smagsbombe med bresaola, hyldeblomstmarinerede agurker og valnødder, til en god tunsteak, på snackbordet som […]

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *