Menu

Pico de gallo

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Pico de gallo (direkte oversættelse: hanenæb) er en dejlig og simpel frisklavet salsa, som jeg bruger til al mexicansk og texmex mad. Den er også lækker som dip til tortillachips 🙂

Ingredienser

Målene her er bare vejledende. Smag dig frem og vær ikke bange for at bruge rigeligt af chili eller frisk koriander!

4 store tomater
½-1 rødløg
1-2 chilipeber
1 hvidløgsfed
saften af ½ lime
1 spsk olivenolie
2 spsk hakket koriander
½ tsk sukker
Salt og peber

Fremgangsmåde

Hak tomater, rødløg, chili, hvidløg og koriander fint. Tilsæt lime og olivenolie. Kys med sukker og smag til med salt og peber. Så let er det og I vil elske det!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tomatrelish

Sommeren er over os og det betyder grill! Hvad med at forkæle dig selv og dine venner med en god tomatrelish til de smådyre gourmetpølser du har investeret i? Jeg fik mine øjne op for …

Åben burrito med krydret oksekød og mango relish

Jeg har en veninde, der elsker mango. Virkelig elsker mango! Jeg elsker mexicansk mad, så da jeg faldt over den her opskrift, skulle den prøves! Relishen har et godt spark og den søde smag fra …

Chili cheese hotdog

Jeg har i et stykke tid gerne ville kaste mig over den amerikanske chili dog – mest af alt ud ren nysgerrighed. I dag blev så dagen, hvor det skulle prøves, da der var tilbud …

Chili con carne med zucchini og majskolber

Der var tilbud på 400 g hakket oksekød til en 20’er i supermarkedet og det havde jeg svært ved at sige nej til. Der var også tilbud på majskolber, så der er røg også et …