Menu

Persillepesto

  • IMG_2072
  • IMG_2073
  • Persillepesto
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items

Persillepesto er lavet med persille og mandler i stedet for basilikum og pinjekerner og har derfor en helt anden og meget mildere smag end en klassisk pesto. Pestoen er dejlig i sandwiches, fx i denne smagsbombe med bresaola, hyldeblomstmarinerede agurker og valnødder, til en god tunsteak, på snackbordet som dip og den er også fantastisk med grillede asparges som fx i denne lille lækre ret med asparges og pocherede æg.

Ingredienser

  • 1 stort bundt persille
  • 50 g smuttede mandler
  • 30 g Grand Padano/Parmesan
  • 1 stort fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • Saften fra ½ citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil pestoen er cremet og glat. Smag til med salt og peber. Den kan holde sig 1-2 uger i køleskabet.

  1. […] smage godt. Rucola Valnødder Flødeost – fx Garlan hvidløgsflødeost (den billige i Netto) Persillepesto Hyldeblomstmarineret […]

  2. […] Opskriften på persillepesto finder du her. […]

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Carpacchio_EnVin-2

Carpaccio på en meget smartere måde!

Dette indlæg er mere et fif end en egentlig opskrift, men jeg synes at I skal kende mit lille trick. Jeg elsker carpaccio med rucola, pesto og parmesan og på et eller andet tidspunkt fandt …

Stegte asparges og pocherede æg med persillepesto, bacon og friskrevet parmesan

Stegte asparges og pocherede æg med persillepesto og bacon

Jeg elsker asparges og pocherede æg, så at kombinere dem faldt mig helt naturligt, da jeg fandt gode tilbud på begge dele 🙂 Den her lille ret er super lækker, let at lave og kan …