Menu

One Pan English Breakfast

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Efteråret er for alvor begyndt at melde sig og det er ved at blive tid til hyggemad. Så denne smukke lørdag morgen besluttede jeg mig for at lave en klassisk English Breakfast – alt sammen i en pande. English breakfast i selv er super lækkert, men når man laver den i en pande, så kommer den bare til at se så meget mere indbydende ud – og der er mindre at vaske op!
I denne opskrift har jeg valgt at bruge cocktailtomater på dåse, men du kan også sagtens bruge alm. hakkede tomater på dåse eller friske tomater, grofthakket, hvis du er mere til det. Du kan også med fordel tilføje flere grøntsager, såsom champignoner eller løg. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan nyde denne dejlige ret – til morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad. Man kan altid spise English breakfast 🙂

Ingredienser

  • 4 brunchpølser
  • 4 skiver bacon
  • 1/3 dåse baked beans
  • 1/3 dåse cocktailtomater
  • 1 nip paprika
  • 1 nip chilipulver
  • 2 æg
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
Find en lille ovnfast pande frem.
Steg bacon og pølser i panden i ovnen i 10-15 minutter indtil baconen sprød (ikke alt for sprød, den skal i ovnen igen lige om lidt).
Tag panden ud af ovnen (husk at bruge grydelapper, det er let at glemme at håndtaget vil være brandvarmt).
Tag baconen og pølserne ud af panden og hæld baked beans og cocktailtomater i panden. Tilsæt paprika og chili og rør rundt. Læg pølserne og baconen oven på. Slå æggene ud i panden og kom panden tilbage i ovnen i 10-15 minutter indtil æggehviden har sat sig. Drys med salt og peber og nyd, nyd, nyd!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bagte æbler

En af de desserter, jeg husker bedst fra min bardom er bagte æbler. Lune, bløde æbler fyldt med nødder, marcipan og kanel og en god klat flødeskum til. Middag hos mine bedsteforældre havde ofte en …

Gullasch

Så er efteråret rigtig i gang og det er tid til simremad. Gullasch er en af de standard gryderetter, som jeg – og sikkert også rigtig mange af jer – er vokset op med. Og …

Svensk pølseret

Da jeg kiggede ud af vinduet i eftermiddags var det gråt, vådt og blæsende og jeg fik lyst til hyggemad. Jeg laver det ikke så ofte, men cirka gang om året, så bliver jeg nostalgisk …

Ølbraiserede kalvekæber

De fleste af os er stødt på svinekæber, som med lidt kærlighed kan være fremragende spise, men kalvekæber var ikke på min radar, før min slagter, Kødbilen Torvehallerne, sagde at det var noget jeg skulle …

Løg- og porresuppe

Jeg holder meget af klassisk fransk løgsuppe, men jeg holder også meget af at prøve nye ting. Jeg faldt over en opskrift på engelsk løgsuppe med flere slags løg, porrer, salvie og cheddarost og det …