Menu

Mexicansk chorizogryde

  • Details
  • Leave a Comment

Jeg har den her opskrift fra retnemt og den blev hurtigt en af mine favorit gryderetter.
Brug mild, medium eller stærk tacosauce alt afhængig af hvor stærkt du kan lide retten.
Man kan skære et par kartofler i tern og smide i retten i stedet for at lave ris ved siden af.

Mexicansk chorizogryde

Mexicansk chorizogryde

Ingredienser:

500 g hakket svinekød
2 løg
2 squash
50 g chorizopølse
1 spsk olie
2 glas tacosauce
2 dl vand
1 terning bouillon
1 spsk oregano
Salt & peber
2 dl ris

Evt. lidt creme fraiche

Fremgangsmåde:

Kog risene som anvist på pakken. Hak løget i tern. Skær squashen i tern. Skær pølsen i små tern.
Varm olien i en gryde og svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, 1 dl bouillon og oregano.
Lad retten koge uden låg ved svag varme i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.