Menu

Hurtige frokostboller

  • Details
  • Leave a Comment

Når det kommer til brødbagning, smider jeg ofte bare ting sammen indtil dejen føles rigtig i mine hænder. Nogle gange går det godt og nogle gange knap så godt.
Det her er opskriften på nogle boller, hvor det gik godt 😉

Hurtige frokostboller

Hurtige frokostboller

Ingredienser

300 g fuldkornspeltmel
100 g hvedemel
100 g grovvalsede havregryn
100 g solsikkekerner
3-4 dl vand
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
1 tsk sukker
25 g gær

Fremgangsmåde

Rør gær ud i lunken vand. Tilsæt olivenolie, salt og sukker. Tilsæt mel, havregryn og solsikkekerner og ælt godt. Dejen må gerne være lidt våd.
Stil dejen til hævning i 1 time. Forvarm ovnen til 220 grader. Ælt dejen og del den til 10-11 små boller. Fordel bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæv i 15 minutter. Bag bollerne i 15 minutter.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.