Menu

Hjemmelavet rejesalat

  • Rejesalat
  • Details
  • Leave a Comment

Jeg er vist ikke alene om at synes at der aldrig er nok rejer i de rejesalater, man kan købe sig til. Det er jo stort set bare mayonnaise. Derfor har jeg bikset min egen opskrift sammen. Jeg har tilsat et par æg, fordi de spiller fint sammen med rejerne og gør salaten mere fyldig.

Rejesalat

Rejesalat

Ingredienser

340 g kogte og pillede rejer
4-5 hårdkogte æg
1 glas asparges
1½ creme fraiche
1 spsk mayonnaise
1-2 spsk citronsaft
½ potte purløg
½ potte dild
salt og peber

Fremgangsmåde

Skyld rejerne og lad dem dryppe af.
Bland creme fraiche, mayonnaise og citronsaft.
Hak de hårdkogte æg, skær aspargesene i mindre stykker og tilsæt til dressingen. Tilsæt rejerne. Hak purløg og dild og tilsæt.
Smag til med salt, peber og citron saft.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *