Mild hvidløgsdressing

3.2K

Min far plejede altid at have et stort glas af den her dressing i køleskabet, mens jeg voksede op og vi brugte den til et væld af ting; Roastbeef, skinke, avocado, bagekartofler, rodfrugter og salater. Jeg elsker det især til glaserede gulerødder og bagekartofler. Min far brugte fuldfed mayonnaise og creme fraiche, men jeg “nøjes” med salatmayonnaise og 9-18% creme fraiche. Du skal selvfølgelig bruge det som du synes er bedst 🙂

Ingredienser

 

Mild hvidløgsdressing

En hurtig og skøn hvidløgsdressing, der kan bruges til lidt af hvert
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser

  • 4 dl creme fraiche
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1-2 spsk dijonsennep
  • 3 tsk hvidvinseddike
  • 2 store fed hvidløg
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser sammen.
  • Fyldt på et skoldet glas, kan dressingen fint holde sig 1-2 uger i køleskabet 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Dressing

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk