Menu

Chimichurri

  • Details
  • 1 Comment
  • Related Items

Chimichurri

Chimichurri


Som min ecuadorianske veninde smilende siger, så findes der lige så mange opskrifter på chimichurri, som der findes latinamerikanske bedstemødre 😉
I dag får i mit bud på denne fantastiske lille friske sauce, der gør sig super godt til grillet kød og kødfyldte empanadas.

Ingredienser

Godt bundt persille
2 tsk tørret oregano
½ bundt purløg
1 lille rød chili
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
2 tsk hvidvins- eller æbleeddike
Saften af 1/4-½ citron
Salt og peber

Fremgangsmåde

Hak persille, purløg, chili og hvidløg fint. Bland med de andre ingredienser. Smag til med salt og peber. Så bliver det vist ikke mere simpelt 🙂

  1. […] buffer. De kan spises som de er, men jeg kan også gode lide at nyde dem med en god chilisovs eller chimichurri […]

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Empanadas med oksekød og chimichurri

Empanadas med krydret oksekød

De her små herligheder smager godt både kolde og varme. Jeg laver dem bare for hyggens skyld, som snacks til picnickurven, til spilleaftener og buffer. De kan spises som de er, men jeg kan også …