Menu

Bar’Vin

  • Cecina
  • Côte de Boeuf
  • Tartar
  • Bar'Vin
  • Udskåret Côte de Boeuf med sauce choron
  • Årstidens grøntsager
  • Det hele på tallerkenen
  • Green spot
  • img_8708_1
  • img_8709
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Du er sikkert gået forbi mange gange og har aldrig opdaget denne lille perle i skindergade. Og det er en skam! De har også holdt lukket i en længere periode pga. ombygning, men Bar’Vin er langt om længe åben igen og så skulle jeg da forbi og se om stedet er så godt som jeg huskede!
Min gode veninde og jeg havde været til en lille uformel vinsmagning med en af vores favorit sydafrikanske vinmagere, der var forbi Danmark og som I måske også ved så er min første kogebog også lige udkommet, så det skulle vi da fejre!
Vi ankommer til restauranter og bliver mødt en af en sød tjener og vist til vores lille 2 mands bord. Stilen er enkel og ren, men stadig hyggelig. Jeg kan godt lide de røde lamper.

img_8708_1

Vi tager deres signatur menu, som består af Cecina de Leon (lufttørret okseinderlår) med frisk mozzarella og lidt olivenolie, tartar og en rigtig Côte de Boeuf med sauce choron og årstidens grønt. Så kød + ost, råt kød og kød + sovs + grønt – Se det, er en 3 retters menu jeg kan sige ja til!
Hvis jeg skal komme med en lille kritik, så er det at jeg synes at deres vinmenu er ret dyr i forhold til deres menukort. Men siden vi skulle have kød + kød + kød, så var der ingen tvivl om at vi skulle have rødvin, så vi valgte at dele en flaske. Jeg vaklede lidt mellem to flasker, men efter en smule samråd med tjeneren, så blev det en siciliansk rødvin, Etna Rosso, Contadino, Frank Cornelissen, 2013, gamle vinstokke, fantastisk jord og masser af smag. Den kostede 475 for en flaske og det var det helt rigtige valg!

Vi fik hurtigt vores Cecina og mozzarella og mmm … Lufttørret okseinderlår, rigtig god mozzarella og lidt god olivenolie er en smuk kombination. Det er enkelt og lækkert og havde de udskiftet mozzarellaen med burrata og givet retten et skvat mere olivenolie, så var jeg virkelig aldrig kommet videre! Jeg havde bare spist denne ret igen og igen og igen!

Cecina de Leon

Cecina de Leon

Efter denne dejlige delingstallerken fik vi vores tallerkener med tartar og som tjeneren sagde: “Jeg vil egentlig ikke fortælle jer alt for meget om retten på forhånd, da jeg mener at I skal opleve den uden forbehold”. Forret nr. 2 var på størrelse med en hovedret! Wow, der var meget tartar. Fantastisk tartar med fintskårne rådbedeskiver, svampe, rødløg og bagte kapers. Mam, man, man! Vi var lykkelige og det smagte fantastisk. Jeg levnede lidt da jeg havde en ide om at Côte de Boeuf’en ville fylde meget (og det gjorde den).

Tartar

Tartar

På Bar’Vin kommer de ud og præsenterer Côte de Boeuf’en før de tager den tilbage til køkkenet og skærer den ud. Det er en lille sød detalje, som jeg godt kan lide. Vi får kødet på bordet med en stor skål sauce choron og en gryde med årstidens grøntsager. Kødet er dejlig mørt og saucen er virkelig lækker. Sauce choron er en variation af bearnaise sauce, hvor man tilsætter tomat og bruger nogle lidt andre krydderurter. I grøntsagsgryden finder vi porrer,rødløg, kartofler, grønkål, gulerødder og sellerirod – alt sammen vendt kærligt med lidt smør og det smager fantastisk!

Côte de Boeuf

Côte de Boeuf


Udskåret Côte de Boeuf med sauce choron

Udskåret Côte de Boeuf med sauce choron


Årstidens grøntsager

Årstidens grøntsager


Det hele på tallerkenen

Det hele på tallerkenen

Under måltidet spotter jeg at de har min yndlings irske whiskey (Green Spot), så vi beder om et glas efter maden. De holder virkelig ikke igen, så de blev et par pænt store glas. Heldigvis er min veninde enig med mig i at den smager dejligt, så vi sidder og nyder den, mens vi snakker om måltidet og stedet. Vores konklusion er klokkeklar. Her kommer vi meget gerne igen!

Green spot

Green Spot

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Köds hjemmelavede lemonadedrink med vodka og bitter

Köd Vesterbro

Jeg har tidligere fortalt jer om at Köd er kommet til København og har til huse på Admiralgade. De har for en lille måned siden åbnet en ny afdeling på Vesterbrogade, så det var naturligt …

Dagens tavle

Vildt og vin

I år valgte jeg at fejre min fødselsdag med en tur på Portvinsbaren. Siden det er meget godt få lidt mad i sig før man sådan kaster sig ud i portvinsdrikning, tjekkede jeg på early …

taboulleh med hjertesalat, persille, tomat, spidskommen, bulgur & springløg, falafel med tahini sauce, hummus med zatarbrød og spicy mango-tapenade med chili.

Manzel – Dining week 2016

Jeg har hørt meget godt om den libanesiske restaurant Manzel, der ligger på hjørnet af Fiolstræde og Rosengården, så da jeg fik muligheden for at prøve den ved dette års Dining week, slog jeg til. …

Entrecôte med grillede grøntsager, sprød pastinak og bearnaise sauce

Tango y Vinos

Inde bagved det Kongelige Teater ligger en af Københavns hyggeligste vinbarer – Tango y Vinos. Den lille perle, der har fokus på argentinske vine, er ikke et sted, man bare lige finder. Beliggenheden gør at …

F5D29753-C805-4CF5-965C-31CB9B828C6F

Teres Major udskæringen

For en lille måned siden havde min slagter lidt bison hjemme og han foreslog at jeg prøvede den udskæring, der hedder Teres Major. Hånden på hjertet, så havde jeg ikke hørt om det før og …