Menu

Asador

  • A4867A77-0185-4C73-B612-8BF16DF1A1FF
  • 7172DDB2-28DC-4C42-AB63-ED8207324AF5
  • A008CEF6-6197-49AC-BCF4-9CF809796119
  • 8FB85A7B-E853-4F10-98C4-09086777620E
  • 91C876E7-CFB2-4A9B-86E3-9C40F89B58CF
  • 8472C5FF-5208-42FD-8E26-C84B9417F5AB
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Forleden dag ville en kammerat og jeg fange en bid brød før vi skulle videre ud til et comedy show. Siden Asador ligger lige ved hans arbejde og da hverken af os havde været forbi før, besluttede vi os for at give stedet et skud.

Restauranten ligger et stenkast fra Christianhavns st., hvilket er et plus, da det gør den mega let at komme til og man ikke skal tænke på parkering. Den ligger i en kælder, hvilket kan være både et plus eller et minus, men de gør det klar til et plus her og det er med til at gøre restauranten hyggelig og uformel. Tjenerne er søde og smilende og selvom menukortet ikke er særlig stort er der rigeligt med lækre muligheder.

Vi skulle ikke have det store, så vi nøjedes med hovedret og sideretter til deling. Jeg tog en lille ribeye og min kammerat bestilte en stor mørbrad. Dertil valgte vi hjemmelavede pomfritter, røgede kartofler i bacon, sauterede svampe i aioli, argentinsk bearnaise og chimichurri.
For de uinviede så er chimichurri en sydamerikansk syrlig urtedressing, der smager super godt på grillet kød. Jeg har selvfølgelig også min egen version og da jeg med et glimt i øje sagde til tjeneren at jeg ville tjekke om jeg lavede en bedre chimichurri end deres kokke vandt jeg point. Hun var bestemt ikke vant til at en dansker, der kunne finde ud af at lave den dressing 😉

Da min kammerat er i bil nøjes han med en kold cola og jeg fik et glas af månedens rødvin. Den er kraftig og krydret og måske lige lidt for tung til at drikke alene, men helt rigtig med mad.

Vores bøffer kom på bordet og de var super møre og stegt til perfektion. Pomfritterne var store og sprøde. De baconsvøbte kartofler kom direkte fra ovnen og det var nogle varme kartofler! Bacon var godt sprød og da de var kølet lidt ned, smagte de dejligt. Bearnaisen havde en rigtig god konsistens og vi fandt ud af at det der gjorde den argentinsk var chili. Den lå lige og vippede på grænsen til at være for stærk for min kammerat og den var bestemt godt krydret, men heldigvis ikke for stærk til mig. Jeg synes faktisk at det var et godt træk fra restaurantens side at skille sig ud ved at lave noget andet end den helt klassiske bearnaise. Chimichurrien var god, men jeg synes naturligvis at min egen er bedre 😉

Den helt klare “vinder” af måltidet var de sauterede svampe. Min kammerat og jeg er begge store fans af svampe, så vi har fået smagt en del og de her var klart en af de bedre oplevelser! Store stykker svampe og løg, der var stegt helt perfekt og svømmede i en dejlig hvidløgsdressing. Mam, mam, mam!

En detalje jeg var ganske begejstret for var steakknivene. Jeg er lidt ked af at jeg ikke fik taget et billede. De var nogle store sataner, der virkelig gav en fornemmelse af at nu skulle man have en stor, beskidt bøf. Som nogle af jer måske er klar over så har flere undersøgelser også vist at vi opfatter en madoplevelse mere positivt, når bestikket er tungt. Så fik I også dagens lille stykke trivia 😉

Alt i alt var vi enige om at det var en rigtig god oplevelse og klart et sted vi kunne finde på at komme igen. Jeg er faktisk rigtig sikker på at min kammerat godt kunne gå hen og blive stamkunde, da stedet som sagt ligger et stenkast fra hans arbejde 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Entrecôte med grillede grøntsager, sprød pastinak og bearnaise sauce

Tango y Vinos

Inde bagved det Kongelige Teater ligger en af Københavns hyggeligste vinbarer – Tango y Vinos. Den lille perle, der har fokus på argentinske vine, er ikke et sted, man bare lige finder. Beliggenheden gør at …

Dagens tavle

Vildt og vin

I år valgte jeg at fejre min fødselsdag med en tur på Portvinsbaren. Siden det er meget godt få lidt mad i sig før man sådan kaster sig ud i portvinsdrikning, tjekkede jeg på early …

Hangers Steak aka Onglet fra Uruguay
Økologisk løg-kompot med ristede kartofler 
Madagascar pebersauce

BØF – Hvorfor bliver jeg ved med at nævne dem?

Jeg har før skrevet om BØF og der er vist efterhånden ingen tvivl om at jeg glad for stedet 😉 Grunden til at jeg vælger at skrive et indlæg mere er at jeg vil fremhæve …

taboulleh med hjertesalat, persille, tomat, spidskommen, bulgur & springløg, falafel med tahini sauce, hummus med zatarbrød og spicy mango-tapenade med chili.

Manzel – Dining week 2016

Jeg har hørt meget godt om den libanesiske restaurant Manzel, der ligger på hjørnet af Fiolstræde og Rosengården, så da jeg fik muligheden for at prøve den ved dette års Dining week, slog jeg til. …

Oksemørbrad med bearnaise, bordelaise, smørstegte løg og fritter

BØF

Som de fleste af jer efterhånden har luret, så har jeg lidt af en passion for et godt stykke død muuh – Så da jeg hørte at der var en ny BØF i byen, måtte …