Menu

Æggesalat med bacon

  • Æggesalat med bacon
  • Details
  • 1 Comment

Jeg tror, at vi nogle gange glemmer at æggesalat, hønsesalat, skinkesalat osv., ikke behøver at svømme i mayonnaise og rent faktisk kan være ret mættende. Det er ikke fordi jeg påstår at denne æggesalat er super sund, men mættende og velsmagende, det er den 🙂

Frokost til én

Æggesalat med bacon

Æggesalat med bacon

Ingredienser

2 æg
3-4 skiver bacon
1 spsk. mayonnaise
1/4-1/2 tsk karry
Lidt purløg eller karse
Salt og peber
Et par cherrytomater
2 skiver rugbrød

Fremgangsmåde

Kom æg i en lille kasserolle og hæld vand ved indtil det dækker æggene. Bring i kog, skru ned for varmen, læg låg på og kog i 9 minutter.
Steg bacon og læg det på køkkenrulle.
Køl æggene af i koldt vand, pil og hak dem.
Skær (eller klip, jeg plejer at bruge en saks) baconen i mindre stykker.
Kom æg, bacon, mayo, karry, purløg i en skål og bland godt. Smag til med salt og peber og evt. mere karry.
Smør æggesalaten på et par skriver rugbrød og server med cherrytomater.

  1. […] dag fik jeg lyst til at lave en omgang skinkesalat. Som med alle de andre klassiske frokostsalater;æggesalat, rejesalat, kyllingsalat osv., så smager den hjemmelavede version bare bedre end den købte. Den […]

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *